Csatlakozz dinamikus csapatunkhoz önkéntesként!

A jubileumi, 10. Fenntarthatósági Nap sem valósulhat meg önkéntesek nélkül!

Ha szeretnél a programon részt venni és közben segíteni, jelentkezz! Az FN10-en is önkéntesek segítségével tervezzük megoldani a helyszíni feladatokat, úgy mint a résztvevők útbaigazítása, segítségnyújtás az információs pultokban, résztvevők regisztrálása, stb. Az önkéntesek munkájára a programok kezdetétől, kb. 9 órától az afterparty kezdetéig, kb. 20 óráig számítunk.

Ha részese lennél őrült csapatunknak, komolyan segítenél (ami felelősséggel is jár), akkor jelentkezz szeptember 17. éjfélig!

Ami rád vár…
• szeptember 30-án reggeltől estig munka kevés szünettel
• étel-ital ellátás – ahogy a miénk is
• egy fenntarthatósági napos póló, limitált szériaszámmal ;)
• egy közösségi élmény, jó esetben „megcsináltuk!” felkiáltással
• 7 pont a hello holnap! mobil appban

Rád is számítunk, ha…
érted az önkéntesség lényegét és felelősen tudod vállalni, hogy ezen a napon odateszed magad egy sikeres rendezvény érdekében.

 


Dátum:: 02/08/2017..
Kategória:: FN10, Társadalom.

Címkék:: , ,

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 10.
2017. szeptember 30.A rendezvény főszervezője a Telekom

Mi is az a flow-élmény? Hogyan érhető el és milyen folyamatok mennek végbe közben az emberben? Testben és lélelkben? Megélhetjük tudatosan a flow-t? vagy éppen kerülhetünk flow-ba bizonyos szerek hatására? Végül átélhetjük a flow-élményt egy közösségként? Létezik a közösségi flow? A válaszok keresében 4 szakértő volt segítségünkre.

Moderátor: Szomolányi Katalin

Vendégek: Papp Péter (FLOW.hu), Szvetelszky Zsuzsanna (MTA), Tari Annamária (klinikai szakpszichológus), dr. Zacher Gábor (toxikológus)