Éld át újra az FN10 környezeti szekcióját!

Neked merre van előre? Mi a vízgazdálkodás jövője? Milyen változások várhatók az időjárásunkban? Milyen rövid és hosszú távú hatásai lesznek a klímaváltozásnak? Hol tart ma a megújuló energiák felhasználása és mi várható ezen a területen? Mindezek a környezeti változások hogyan hatnak az élelmiszerármlásra, a superfoodok terjedésére? Ilyen és hasonló kérdések mentén járta körbe a környezeti szekció asztaltársasága a flow-t földön, vízen, levegőben.

Moderátor: dr. Fiar Sándor

Vendégek: dr. Buzás Kálmán (BME), Labancz Krisztina (MET), dr. Munkácsy Béla (ELTE), Szűcs-Winkler Róbert (Felelős Gasztrohős)

A teljes szekcióbeszélgetés visszanézhető.


Dátum:: 11/01/2018..
Kategória:: FN10, Környezet, Videó.

Címkék:: , , ,

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 11.
2018. szeptember 29.A rendezvény főszervezője a Telekom

Mi is az a flow-élmény? Hogyan érhető el és milyen folyamatok mennek végbe közben az emberben? Testben és lélelkben? Megélhetjük tudatosan a flow-t? vagy éppen kerülhetünk flow-ba bizonyos szerek hatására? Végül átélhetjük a flow-élményt egy közösségként? Létezik a közösségi flow? A válaszok keresében 4 szakértő volt segítségünkre.

Moderátor: Szomolányi Katalin

Vendégek: Papp Péter (FLOW.hu), Szvetelszky Zsuzsanna (MTA), Tari Annamária (klinikai szakpszichológus), dr. Zacher Gábor (toxikológus)