FN10 Afterparty jegyvásárlás

Az FN10 programját egy fergeteges afterpartyval, közös bulizással zárjuk!

A buli helyszíne az Akvárium Klub NagyHall, ahol a felvezetésért a budapesti éjszakában és külföldön is méltán híres DJ lesz a felelős. Amikor már kellően bemelegedtünk, az Irie Maffia koncertjén ünnepelhetjük meg közösen, hogy 10 évesek lettünk. A koncert után a VOLT lokálban várunk titeket, hogy tovább pörögjünk hajnalig egy szintén fenomenális DJ vezénylésével!

Regisztrált résztvevőinknek a belépés jelképes 100 Ft-os karszalaggal történik. A helyszíni regisztrációra 11:00-19:00 között van lehetőséged. Ha csak a bulin veszel részt, a belépő 1.000 Ft.


Dátum:: 26/09/2017..
Kategória:: FN10.

Címkék:: , , ,

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 10.
2017. szeptember 30.A rendezvény főszervezője a Telekom

Mi is az a flow-élmény? Hogyan érhető el és milyen folyamatok mennek végbe közben az emberben? Testben és lélelkben? Megélhetjük tudatosan a flow-t? vagy éppen kerülhetünk flow-ba bizonyos szerek hatására? Végül átélhetjük a flow-élményt egy közösségként? Létezik a közösségi flow? A válaszok keresében 4 szakértő volt segítségünkre.

Moderátor: Szomolányi Katalin

Vendégek: Papp Péter (FLOW.hu), Szvetelszky Zsuzsanna (MTA), Tari Annamária (klinikai szakpszichológus), dr. Zacher Gábor (toxikológus)