FN10: véleményetek az idei napról

​Idén 269-en töltöttétek ki a kérdőívünket közvetlenül a szekciók után a helyszínen vagy online, amit ezúton is köszönünk!

A tavalyihoz hasonlóan négyes átlag fölötti eredményt szavaztatok nekünk a kiállítók és a programszervezés tekintetében. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az FN10 összbenyomásának eredménye idén is négyes átlag feletti, pontosabban 4,4 lett.

Idei évben minden szekcióbeszélgetés négyes átlag fölöttire értékeltetek, az egyes szekciókban a legkedveltebb résztvevők pedig a következők:

  • inspirációs előadás by „Hello WMN!”: Pásztor Anna
  • környezeti szekció: Szűcs-Winkler Róbert
  • társadalmi szekció: France Mutombo
  • gazdasági szekció: Pogátsa Zoltán és Martin József Péter
  • +1 szekció: Dr. Zacher Gábor Kiállítók

A helyszínen leadott matricás szavazataitok alapján a legjobb kiállító a Meixner Iskola lett, melyet második helyen követ az Oszkár Telekocsi, harmadikként pedig a ReGarden bizonyult a legnépszerűbbnek. Online kérdőívünkben érdekes módon máshogy alakult az eredmény, a legtöbbre értékelt kiállítók az Afrikáért Alapítvány, a Telekom Molinóműhely és a Magyar Természetvédők Szövetsége lett.

 

Még egyszer köszönünk minden értékelést és konstruktív kritikát – természetesen észben tartjuk őket a szervezés során.

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 11.
2018. szeptember 29.A rendezvény főszervezője a Telekom

Mi is az a flow-élmény? Hogyan érhető el és milyen folyamatok mennek végbe közben az emberben? Testben és lélelkben? Megélhetjük tudatosan a flow-t? vagy éppen kerülhetünk flow-ba bizonyos szerek hatására? Végül átélhetjük a flow-élményt egy közösségként? Létezik a közösségi flow? A válaszok keresében 4 szakértő volt segítségünkre.

Moderátor: Szomolányi Katalin

Vendégek: Papp Péter (FLOW.hu), Szvetelszky Zsuzsanna (MTA), Tari Annamária (klinikai szakpszichológus), dr. Zacher Gábor (toxikológus)