Ilyen volt / 14 – finálé, werk, vagy amit akartok ;)

Idei utolsó filmünkben a Fenntarthatósági Nap 2 “összeszerelésétől” a megvalósuláson át az esti díjátadóig próbáltunk néhány kedves és különleges pillanatot egybegyúrni.  Reméljük sikerült! :)

Legyen a következő évi Fenntarthatósági Nap is ennyire vidám és dinamikus, mint ez a film! Legyetek addig is aktívak a fenntartható fejlődésben! És már küldhetitek az ötleteket és barátokat az oldalra és az FN3-ra! :)

Köszönet a Kultúrpartnak a film elkészítéséért és külön köszönet a Belmondo zenekarnak a pályázaton 1. helyezést elért Szájszám című daláért, amit a filmhez felhasználhattunk!

update: a film jobb minőségben is megtekinthető itt

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 8.
2015. szeptember 26.A rendezvény főszervezője a Telekom

Slammeld el, filmezd le, mondd el dalban vagy bármilyen kreatív formában, te hogyan éled meg a világban zajló eltávolodást gazdasági, társadalmi vagy környezeti szempontból!
Legyen tiéd a megannyi nyeremény közül akár 200 000 forint értékű hangszervásárlási utalvány, GoPro kamera, fesztiválbérlet, PARROT drón, Milánói Világkiállítás belépő repülőjeggyel vagy az egyedi, kézzel készített longboard! Nem kell mást tenned, mint beküldened páratlan pályázatodat szeptember 11-ig! További infók a nyereményekről és a játékról a pályázati kiírásban.

Szabó Simon is Téged kérdez: „Te meddig vagy?”: