Itt az FN 10 inspirációs beszélgetése! Nézd meg újra!

A flow-élményt mindenki másképp éli meg. Akár egy trauma feldolgozása során, akár az alkotás folyamatában vagy éppen a színpadon állva, átszellemülve elérheti az embert ez a megfoghatatlan, boldog pillanat. De mit is jelent a flow? Ki mire gondol, ha arról beszél, hogy flowba került? És mindezt átélhetjük tudatosan? A 10. Fenntarthatósági Nap nyitó beszélgetésében nagyon izgalmas és érdekes történeteket meséltek nekünk a résztvevők.

Moderátor: D. Tóth Kriszta (WMN)

Vendégek: Al Ghaoui Hesna (haditudósító), Litkai Gergely (Karinthy-gyűrűs humorista), Lukoviczki Réka (a “Robotlány”), Pásztor Anna (énekesnő)

Lemaradtál az beszélgetésről vagy visszanéznéd a legjobb pillanatokat? Most megteheted!


Dátum:: 11/01/2018..
Kategória:: FN10, Videó.

Címkék:: , , ,

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 11.
2018. szeptember 29.A rendezvény főszervezője a Telekom

Mi is az a flow-élmény? Hogyan érhető el és milyen folyamatok mennek végbe közben az emberben? Testben és lélelkben? Megélhetjük tudatosan a flow-t? vagy éppen kerülhetünk flow-ba bizonyos szerek hatására? Végül átélhetjük a flow-élményt egy közösségként? Létezik a közösségi flow? A válaszok keresében 4 szakértő volt segítségünkre.

Moderátor: Szomolányi Katalin

Vendégek: Papp Péter (FLOW.hu), Szvetelszky Zsuzsanna (MTA), Tari Annamária (klinikai szakpszichológus), dr. Zacher Gábor (toxikológus)