Mondd el értékes nyereményekért, hogy neked merre van előre!

Slammeld el, filmezd le, mondd el dalban vagy bármilyen kreatív formában, te hogyan látod a gazdaság, a társadalom vagy a környezet fejlődését.

Flow vagy follow? Te követsz másokat, vagy másokkal együtt sodródsz? Neked merre van előre? Te tudod hová jutsz a jövőben? Hogyan áramlanak információk, emberek, pénzek, tudás a világban?

Legyen tiéd a megannyi nyeremény közül akár a 200 000 forint értékű hangszervásárlási utalvány, a Samsung Gear 360˘ 2. generációs kamera, az ARTE Biennale 2017 belépő repülőjeggyel, a Mini Selfie drón vagy a rotterdami International Film Festival 2018 belépő repülőjeggyel!

Nem kell mást tenned, mint beküldened egyedi és kreatív pályázatodat szeptember 15-ig!
További infók a nyereményekről és a játékról a pályázati kiírásban.

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 10.
2017. szeptember 30.A rendezvény főszervezője a Telekom

Mi is az a flow-élmény? Hogyan érhető el és milyen folyamatok mennek végbe közben az emberben? Testben és lélelkben? Megélhetjük tudatosan a flow-t? vagy éppen kerülhetünk flow-ba bizonyos szerek hatására? Végül átélhetjük a flow-élményt egy közösségként? Létezik a közösségi flow? A válaszok keresében 4 szakértő volt segítségünkre.

Moderátor: Szomolányi Katalin

Vendégek: Papp Péter (FLOW.hu), Szvetelszky Zsuzsanna (MTA), Tari Annamária (klinikai szakpszichológus), dr. Zacher Gábor (toxikológus)