Mondd el értékes nyereményekért, hogy neked merre van előre!

Slammeld el, filmezd le, mondd el dalban vagy bármilyen kreatív formában, te hogyan látod a gazdaság, a társadalom vagy a környezet fejlődését.

Flow vagy follow? Te követsz másokat, vagy másokkal együtt sodródsz? Neked merre van előre? Te tudod hová jutsz a jövőben? Hogyan áramlanak információk, emberek, pénzek, tudás a világban?

Legyen tiéd a megannyi nyeremény közül akár a 200 000 forint értékű hangszervásárlási utalvány, a Samsung Gear 360˘ 2. generációs kamera, az ARTE Biennale 2017 belépő repülőjeggyel, a Mini Selfie drón vagy a rotterdami International Film Festival 2018 belépő repülőjeggyel!

Nem kell mást tenned, mint beküldened egyedi és kreatív pályázatodat szeptember 15-ig!
További infók a nyereményekről és a játékról a pályázati kiírásban.

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 10.
2017. szeptember 30.A rendezvény főszervezője a Telekom

A digitalizáció és a smart technológia már a mindennapjaink része, de fontos kérdés, hogy mennyire hagyjuk elhatalmasodni az életünkön. A +1 szekció vendégei Szomolányi Katalinnal, a rendezvény főszervezőjével olyan témákat jártak körül, mint a tudatosság, az okos megoldások használata, valamint hogy valóban akadálymentesít-e a smart korszak. Előadóink saját példáikon keresztül mutatták be, hogyan élték meg az elmúlt 5 évben a technológia fejlődését és milyen szerepe van ezeknek az eszközöknek a mindennapjaikban.