Regisztráció és afterparty, avagy a játékszabályok

Évek óta így működik, de gondoltuk nem árt megerősíteni, hogy hogyan is lehet bejutni az afterparty-ra.
Az FN5 egy fesztiválkonferencia. Szeretnénk lazán, érthetően és szórakoztatóan tudást átadni, és akik erre nyitottak, elsősorban azoknak az esti lazulását szolgálja a afterparty.
Akik csak bulizni jönnének, őket is szeretettel látjuk, de ők hozzá kell járuljanak az FN5 faültetéshez, amire 2013. május 10-én kerül sor.

A verziók tehát a következők:

Online regisztráció
Péntek 12h-éjfélig van lehetőségetek az online regisztrációra itt. (Ezt korábban leírtuk, hogy miért fontos, mit kapsz érte.)
Helyszíni regisztráció
Amennyiben online nem tudtál regisztálni, akkor…

  • 11-19h között
    A helyszínen történő regisztrációddal egy karszalagot kapsz. Az online regisztáltakkal ellentétben azonban Neked már nem tudunk ingyen bioszörppel szolgálni, és valószínűleg a zöldfal építésébe sem tudunk bevonni.
  • 19h után
    A férőhelyek függvényében, 800 Ft-os belépő megvásárlásával juthatsz be az esti programra. A befolyt összeget faültetésre fordítjuk.

Az afterparty 20:30-tól veszi kezdetét. A bulira ingyen belépőt kaphatnak azok, akik előzetesen online regisztrálnak és átveszik a karszalagjukat 19h-ig, vagy a rendezvény helyszínén 19h-ig regisztrálnak.

Mindannyiótoknak jó szórakozást! Mentés. Másként.


Dátum:: 26/09/2012..
Kategória:: FN5.

Címkék:: , , ,

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 9.
2016. szeptember 24.A rendezvény főszervezője a Telekom

Tervezve a 9. Fenntarthatósági Napot, szemezgessünk picit az előző évekből. Vajon mi okosabbak lettünk az elmúlt 1, 5, vagy akár 8 év alatt? A lelkesedés és a cél a régi. A program az idő során velünk együtt bővült, szépült. A helyszín viszont új.

Na és te? Gyere el 2016. szeptember 24-én az Akvárium Klub Officialba és járd körbe velünk, hogyan lehetünk okosabbak!

Addig is nézzük meg a tavalyi évről készült aftermoviet.