Regisztráció

Regisztrálj és találkozzunk 2017. szeptember 30-án az Akváriumban!

Az online előregisztrálókat repohárral jutalmazzuk a helyszínen!

Tudnivalók a beléptetésről

A nappali programokon minden vendégünk ingyenesen részt vehet. Érkezéskor keressétek a regisztrációs/információs pontokat, melyek 11.30-tól 19.30-ig várnak minden érdeklődőt. Regisztrációs pontot találtok a kiállítói sátrak mellett, valamint a KisHall bejáratánál. Helyszíni regisztrációra 19.00-ig lesz lehetőség.

Azon vendégeink, akik a nappali programokon részt vesznek, és a regisztrációnál átveszik a látogatói karszalagjukat, kedvezményes – jelképes – 100 Forintos áron vehetik meg a belépőt a KisHallban rendezett esti Afterpartyra .

Azon vendégeink, akik csak az Afterpartyra érkeznek (vagy nap közben nem vették át ingyenes karszalagjukat), 1.000 Forintos áron válthatnak belépőt az esti koncertekre.

Az online előregisztrációt 2017. szeptember 29-én 12.00-kor zárjuk.

Teljes név
?
Ide kell írnod a teljes neved.
Email
?
Ide kell írnod az emailcímedet. A regisztrációról erre a címre küldünk értesítést.
Cég / Iskola
?
Hol dolgozol? Melyik iskolában tanulsz? (Nem kötelező)
Hol hallottál a rendezvényről?

Visszajeélzések/Említések

  1. […] rendezvényre regisztrálni itt lehet: http://www.fenntarthatonap.hu/regisztracio-2/ A vendégekről bővebben itt: http://www.fenntarthatonap.hu/arcok/ Hivatalos […]

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 10.
2017. szeptember 30.A rendezvény főszervezője a Telekom

A digitalizáció és a smart technológia már a mindennapjaink része, de fontos kérdés, hogy mennyire hagyjuk elhatalmasodni az életünkön. A +1 szekció vendégei Szomolányi Katalinnal, a rendezvény főszervezőjével olyan témákat jártak körül, mint a tudatosság, az okos megoldások használata, valamint hogy valóban akadálymentesít-e a smart korszak. Előadóink saját példáikon keresztül mutatták be, hogyan élték meg az elmúlt 5 évben a technológia fejlődését és milyen szerepe van ezeknek az eszközöknek a mindennapjaikban.